Beyaz lahana mucizesi.. Çok şaşıracaksınız.. - Nefis Tarifler

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

6 Mart 2019 Çarşamba

Beyaz lahana mucizesi.. Çok şaşıracaksınız..

 
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Beyaz lahana mucizesi.. Çok şaşıracaksınız..

● Lahana yüksek potasyum içerir.
● Kas kramplarını engeller.
● İdrar yolları ve bağırsakları çalıştırır.
● Ödemi azaltıcı, şişlikleri giderici etkisi vardır.
● Kadınların kabusu selülitleri üç haftalık kürle yok ediyor.
● Kış boyunca biriken fazla kilolarınızdan kurtulmanızı sağlıyor.
● Vücutta biriken toksinleri atıyor, kolon kanserini önlüyor.
● Kan dolaşımını düzenleyip, vücudumuzun canlanmasını sağlıyor.

Lahana ile vücudunuz canlansın
Sabahları uyanmakta güçlük çekiyor; bütün gün yorgun, uykusuz dolaşıyorsanız, nedensiz yere kendinizi mutsuz, bezgin hissediyor ve sık sık baş ağrıları çekiyorsanız, siz de bir bahar yorgunusunuz demektir.
Bunlara ek olarak eklem ağrıları da olabilir. Uzmanlar, baharın ilk günlerinde değişen hormon dengesi ve hava şartları yüzünden sık sık bu tür rahatsızlıklarla karşılaşabileceğinizi söylüyorlar.



Baharı, canlı bir şekilde atlatabilmenin çaresi ise, ucuz ve kolay bulunan bir sebzede..
Beyaz lahana:
Enerji veren, vücuttaki toksinleri atan, bağırsak kanserini önleyen, düşük kalorili beyaz lahan kürü, bahar yorgunluğundan kurtulmak açısından son derece yararlı.
Bunun yanı sıra uzmanlar, baharın güzelliklerini kaçırmamak için özellikle bitkisel kürlerin, sebze ağırlıklı beslenmenin ve egzersiz yapmanın önemli olduğunu vurguluyorlar.
"Beyaz lahananın toksin atıcı ve arındırıcı bir özelliği var. Besinler ve soluduğumuz hava üzerinden aldığımız toksinler protein özelliklidir. Protein özellikli olmaları, bu toksinlerin yağda çözülmeleri anlamına gekir ki, bu da vücudumuzun yağ dokusunda depolanmalarına sebep olur"
Ayrıca, böbrek, karaciğer, akciğer bu tür toksinlerin depolandığı organlarımız arasında gelir. Bu toksinler suda çözülmediklerinden, idrar ve terleme yoluyla atılmaları söz konusu değil. İşte, bu noktada beyaz lahana kürü mükemmel bir çözüm getiriyor.
Bu sayede toksinler, idrar ve terleme yoluyla vücudumuzdan atılırlar. Beyaz lahana kürünü uygulayanlar daha üçüncü ve dördüncü günde, yağlı yağlı terlediklerini hissedeceklerdir. Bu durum vücutlarından toksinlerin atıldığını gösterir.
Bu kürü uygulayanlar, aynı zamanda dengeli ve sağlıklı bir zayıflama kürü de uygulamış olurlar.Kaynak:http://gonuldostlar.net/
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar