Gobek Yaglarınızı Erıten Mucıze Kurler - Nefis Tarifler

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

24 Nisan 2017 Pazartesi

Gobek Yaglarınızı Erıten Mucıze Kurler

 
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Gobek Yaglarınızı Erıten Mucıze Kurler
Her bırı yag yakıcı ve vucuttakı odemı atıcı ozellıklere sahıp olan karısımlardan damak tadınıza en yakın olan karısımı secip uygulamaya baslayabilirsiniz.
*Gobek Eriten Yogurtlu Kür:
4 dal dere otu ve 4 dal maydanozu ince ince dograyın. 250 gr yogurdun ıcerısıne bir tane limonun suyunu katarak iyice karıstırın. Bu mucize kuru, haftada 2 defa uygulayın. Gece yatmadan yaklasık 3 saat once ara ogun olarak tuketin.
*Gobek Eriten Naneli Kur:
4 dal taze feslegen ve 4 dal taze naneyi ince ince dograyın. 250 gr yogurdun icerisine bir tane limonun suyunu katarak iyice karıstırın. Bu mucize kuru, haftada 2 defa uygulayın. Gece yatmadan yaklasık 3 saat once ara ogun olarak tuketin.
*Gobek Eriten Soganlı Kür:
1 dal taze sogan ve 4 dal taze naneyi ince ince dograyın ve bir avuc semizotuyla karıstırın. 250 gr yogurdun icerisine katarak iyice karıstırın. Bu mucize kürü, haftada 2 defa uygulayın. Gece yatmadan yaklasık 3 saat once ara ögün olarak tuketin.
*Gobek Eriten Zencefilli Kur:
En iyi yag yakıcı olan ve vucudu güclendiren zencefilli kür icin aktardan her birinden 100 gram olmak sartıyla zencefil, zerdecal ve toz tarcın satın alarak temiz bir cam bir kavanoz icerisinde karıstırın. Bir kase yogurda hazırladıgınız zencefilli karısımdan bir tatlı kasıgı ekleyerek iyice karıstırın ve gece yatmadan yaklasık 3 saat once tüketin. Bu mucize kuru, haftada 2 defa uygulayın. Gece yatmadan yaklasık 3 saat once ara ogun olarak yıyınız.
Kurlerden yarar gormek icın; Asla, gobegim daha hızlı erisin diye her gün kür denemeyiniz söyledigimiz tarife uyarak haftada 2 gun kullanın. Her gun kullanmanız vucudunuz alıskanlık yapar ve kurlere tepki vermez. Gunde 3 litre su tuketerek, yakılan yagların vucuttan idrar ve terle atılmasını saglayınız. Yuruyus ve egzersiz yaparak kurleri mutlaka destekleyiniz
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar