Karbonat Ve Limonlu Su İle İnanılmaz Zayıflama Yöntemi! - Nefis Tarifler

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

19 Ocak 2017 Perşembe

Karbonat Ve Limonlu Su İle İnanılmaz Zayıflama Yöntemi!

 
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar


Karbonatlı Su Ve Limon Suyu İle Muhteşem Zayıflama Kürü
Diyetısyenlere göre metabolizmayı hızlandırmanın en etkili yolunu vücudun asit baz dengesini alkalı seviyeye yükseltmektır. Bunu yapmanın en kolay yolu ise size bildirecegimiz karbonatlı su ve limon suyu ile zayıflama kürünü icmekten geciyor. Karbonatlı su ve limon suyu kilo verme kürü, icerdigi yüksek alkali oranından dolayı zayıflamakta, kilo vermekte oldukca etkilidir. Bu kürün nasıl hazırlanacagını makalemizin sonunda bulabilirsiniz. Vücut icin ideal ph oranı 7.35’dir.
Bu oran düstügünde hastalıklar, yorgunluklar, halsizlikler baslar.Limonu sulu karbonatlı su zayıflama kürü yag yakıcı, bedene detoks uygulayan, alkali oranını yükselten ve daha pek cok yararı olan bir kürdür. Limon suyu bedeninizde birikmis zararlı atıklardan sizi kurtarır, idrar söktürür, sindirim sistemini düzenler, yiyeceklerin sindirimini kolaylastırır.
Karaciger ve safra kesesinin fonksiyonlarına yardımcı olarak olarak karacigerinizi toksinlerden temizler.Limon cesitli yollardan bedeni detokse eder. Zengin C vitaminine ve antioksıdana sahiptir, hücrelere zarar veren serbest radikalleri notralize etmekte yardımcı olur, kolestrol birikimini önler, lenf akısını uyarır, kanserden sizi korur.
Kilo Verme Kürü İcin Malzemeler
1 bardak su
1 tane kücük limonun suyu (1 tatlı kasıgı limon suyu cıkmalı)
1 tatlı kasıgı karbonat
Yapılısı:
Bir bardaga limon suyunu sıkın, karbonatı ekleyin ve üzerine su koyun.
İyice karıstırın.Bu icecek bedeninizi toksinlerden arındıracak, sizi hızla zayıflatacaktır.
Kaynak:Kadınlar Kulübü
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar