TEK GECEDE Göbek ve Beldeki Yağlardan Kurtulmak Mümkün - Nefis Tarifler

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

16 Ocak 2019 Çarşamba

TEK GECEDE Göbek ve Beldeki Yağlardan Kurtulmak Mümkün

 
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
TEK GECEDE Göbek ve Beldeki Yağlardan Kurtulmak Mümkün
TEK GECEDE Göbek ve Beldeki Yağlardan Kurtulmak Mümkün
Bel bölgesindeki yağlanma sağlık açısından çok tehlikelidir. Eğer zamanla kontrol edilmezse kalp rahatsızlıklarına ve diyabete yol açabilir. Bu yağlardan kurtulmanın en yaygın yolu egzersiz yapmaktır fakat bel bölgesindeki yağlanmayı azaltmak için çok fazla efor sarf etmek gerekmektedir.Bel bölgesindeki yağlanma sağlık açısından çok tehlikelidir. Eğer zamanla kontrol edilmezse kalp rahatsızlıklarına ve diyabete yol açabilir. Bu yağlardan kurtulmanın en yaygın yolu egzersiz yapmaktır fakat bel bölgesindeki yağlanmayı azaltmak için çok fazla efor sarf etmek gerekmektedir.
1. Hormonlarımız yağlanmadan kurtulmamızı zorlaştırabilir. Bu hormonlardan biri kortizol hormonudur. Çok fazla stres altında kalmak, kortizol hormonunun vücutta yağ yapımına katkı sağlar. Kendinizi stresten uzak tutarak bel bölgesindeki yağlanmaları azaltabilirsiniz. Bunu meditasyon, köpük banyosu, müzik dinlemek ve hobilerle yapabilirsiniz.. Uykusuzluk ve halsizlik aşırı yemeye yol açar, bu yüzden günde 7-8 saat uyku almak kilo kontrolünde uzun vadede çok önemlidir. Gece



yatmadan önce elektronik aletlerinizi kapatın. Araştırmalara göre elektronik aletlere daha az maruz kalan bünyelerin ve zihinlerin daha iyi dinlendiği görülmüştür.2. Uykusuzluk ve halsizlik aşırı yemeye yol açar, bu yüzden günde 7-8 saat uyku almak kilo kontrolünde uzun vadede çok önemlidir. Gece yatmadan önce elektronik aletlerinizi kapatın. Araştırmalara göre elektronik aletlere daha az maruz kalan bünyelerin ve zihinlerin daha iyi dinlendiği görülmüştür.3. Her öğünden önce 1 bardak su için. Su midede tokluk hissi vererek sizin fazla yemenizi engeller. Bunun yerine öğünlerinizin arasında da azar azar içebilirsiniz.
4. Bel bölgesindeki yağlardan egzersiz yapmadan kurtulmak için daha fazla kalori yakmanız gerekmektedir. 1 Kilo yağ yakmak için ayda her gün 500 kalori kaybetmek gerekmektedir. Abur cuburdan ve yağlı yiyeceklerden uzak durulmalıdır. Lifli yiyeceklerin sindirilmesi daha uzun sürer, böylece sizi daha fazla tok tutarlar ve metabolizmanızı düzenlemekte yarar sağlarlar.4. Bel bölgesindeki yağlardan egzersiz yapmadan kurtulmak için daha fazla kalori yakmanız gerekmektedir. 1 Kilo yağ yakmak için ayda her gün 500 kalori kaybetmek gerekmektedir. Abur cuburdan ve yağlı yiyeceklerden uzak durulmalıdır. Lifli yiyeceklerin sindirilmesi daha uzun sürer, böylece sizi daha fazla tok tutarlar ve metabolizmanızı düzenlemekte yarar sağlarlar.
Kaynak:kadinsite.com


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar