Sirke ile Ayak Mantarına Son! Deneyenler 1 Günde Kurtuluyor… - Nefis Tarifler

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

16 Ocak 2019 Çarşamba

Sirke ile Ayak Mantarına Son! Deneyenler 1 Günde Kurtuluyor…

 
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sirke ile Ayak Mantarına Son! Deneyenler 1 Günde Kurtuluyor…
SİRKE İLE AYAK MANTARINA SON !! DENEYENLER 1 GECE DE KURTULUYOR Ayak mantarından kurtulma yolları Ayak mantarından kurtulma yolları içerisinde bir çok yöntem denenebilir. Özellikle makalemizde paylaşacağımız ayak mantarı ilaçları , ayak mantarı belirtileri , ayak mantarı tedavisi ve ayak mantarı bitkisel tedavi başlıklarımızla sizlere ayak mantarından kurtulma yolları olarak çaresini bulacağız. Ayak mantarını tıbbi olarak durdurabilir ve bir doktora başvurabilirsiniz. Ancak aşağıda sizlere bahsettiğimiz ayak mantarından kurtulma yolları evinizde rahatça uygulayabileceğiniz ve ayak mantarından kurtulabilmeniz açısından önem taşımaktadır.Bildiğiniz gibi ayaklarında ayak mantarı bulunan kişilerin kesinlikle ayaklarını nemli ve ıslak bırakmamaları gerekmektedir. Ancak ayak mantarı bulunan kişilerde ayakkabı kullanırken ister istemez terleme söz konusu olur. Bu nedenle ayakların terleme yapıp, ayak mantarının daha da fazla yayılmaması için gün içerisinde 2 kere ayak mantarı için kükürt tozu kullanması gerekmektedir. Eğer kükürt tozu kullanırsanız, ayağınızın terlemesine kesin çözüm bulmuş olacak ve mantarın yayılmasını ve büyümesini önlemiş olacaksınız.Ayak mantarı bitkisel tedavi olarak öncelikle sizlere bir ayak



banyosu yapabileceğiniz bir banyo gerekmektedir. Dilerseniz bunu bir leğen içerisinde de yapabilirsiniz. Ayak mantarı bitkisel tedavi olarak sizlere aşağıdaki ayak mantarı bitkisel tedavi yöntemlerini öneririz. Sirke ile ayak mantarı bitkisel tedavi Malzemeler Sirke (60 ml) Su (2 litre ) Hazırlanışı ve Uygulanışı : Ayak banyosuna veya leğen içerisine 2 litre su ile 60 ml sirke dökün ve ayaklarınızı su içerisinde dinlendirin. Yaklaşık olarak 15 dakika dinlendirdiğiniz ayaklarınızı ardından temiz su ile yıkayabilirsiniz. Sirke ile ayak mantarı bitkisel tedavi yöntemini ayda en az 2 kere uygulayabilirsiniz.Kabartma Tozu ile ayak mantarı bitkisel tedavi Malzemeler Sıcak Su (4 su bardağı – 1 litre) Peroksit (1/4 bardak – 60ml) Kabartma Tozu (1/2 fincan – 120ml) Sirke (1/4 fincan -60ml)
Hazırlanışı ve Uygulanışı : Ayak banyosu veya leğen içerisine yukarıdaki bütün malzemeleri katarak karıştırın. Ardından mantar bulunan ayaklarınızı bu suyun içerisine dokun ve yaklaşık 15 dakika boyunca ayağınızı su içerisinde tutun. Ayak mantarı bitkisel tedavi yöntemini en az ayda 4 kere uygulamanız gerekmektedir. Aynı zamanda gün içerisinde ayak mantarı veya tırnak mantarına sirke ile ıslattığınız pamuğu koyun ve yara bandı ile tutturun. Her sabah koyduğunuz sirkeli pamuğu akşamları tekrar çıkartın. Kekik yağı ayak mantarı veya tırnak mantarına iyi gelen bitkisel yağlar arasındadır. Dilerseniz ayak mantarları için kekik yağı ile pansuman yapabilirsiniz.
Kaynak:http://www.sosyaltarifler.com


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar