Eklem Ağrısından Bir Haftada Kurtulmanın Yolu - Nefis Tarifler

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

7 Şubat 2017 Salı

Eklem Ağrısından Bir Haftada Kurtulmanın Yolu

 
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir Haftada Eklem Ağrısından Kurtulun
Jelatin bag dokularımızı gelistirmeye ve yenilemeye yarayan aminoasitler icerir. Ayrıca eklemleri koruyan kıkırdakları güclendiren kolajen acısından da zengindir.
Kas ve eklem agrısı bir incinme, fazla basınc ve benzeri durumlarda olusabilir. Eklem agrısından dolayı kisinin yasam kalitesi etkilenir cünkü bu agrı günlük aktiviteleri yapmaya engel olur. İyi haber su ki, bu durum dogal yollarla tedavi edilebilir ve kısa surede rahatlık veren tedavi yontemleri vardır.
Kas ve eklem ağrısını rahatlatmak için alternatif ve doğal tıpta bir cok yöntem olsa da bugün sizlere agrıyı 7 günde alacak bir yöntem sunacagız.
Bu yöntem ne iceriyor?
Baslamak için, yaklasık 150 gram jelatin alın, özellikle tatsız olanını tercih edin. (Bu miktar bir aylık tedavi icin yeterli olacak)
İki yemek kasıgı jelatini ¼ bardak suya koyun ve bir gece bekletin.
Bir sonraki sabah jelatin sismis olacak ve biraz bal, yogurt veya meyve suyu ile yiyebilirsiniz. Bos mideye ve kahvaltıdan en az 30 dakika önce yemeniz önemli.
Bu tedaviyi bir ay uygulamalısınız, ama kas ve eklem agrısı cekenler 7 günde daha iyi hissedeceklerdir. Özellikle sırt, eklem, omurga ve boyun agrısı cekenler icin idealdir. Bu yöntem eklemlerin yaglanmasına yardımcı olacak.
Jelatin eklemlere neden iyi geliyor?
Jelatin marketlerde yaygın, ucuza alabilecegimiz ve tatlılarda kullanabilecegimiz bir ürün. İceriginde yüksek oranda protein vardır, bu da hayvan kolajeninden elde edilir (ineklerin kemik ve derisinden alınır), tariflerde sabitlestirici, baglayıcı ve yogunlastırıcı olarak kullanılır.
Jelatinin eklemlere iyi geldigi söylenir cünkü içinde prolin ve hidroksiprolin adlı iki aminoasit bulunur. Bunlar bag dokularının onarır. Jelatin yemek yardımcı olacaktır, dolayısıyla ic eklemlerin bag dokularını tamir etmekte faydalıdır.Jelatinin diger yararları
Jelatinin saglıga bir cok yararı vardır. Asagıda bunlardan bazılarını sıraladık:
Arginin ve glisin aminoasitleri acısından zengindir, bunlar kas gelisimini uyarır.
Kolestrol veya yas icermez, ayrıca metabolizmayı destekler, dolayısıyla kilo vermeye yardımcı olur.
Yemeklere jelatın ekleyerek, et ve sut urunlerının sındırımını kolaylastırabılırsınız. Ayrıca jelatın karın sıskınlıgıne ıyı gelır ve hormonları düzenler.Düzenli jelatin tuketimi osteoartrit ve kemik erimesini önler.
Tendon ve baglara esneklik ve güc kazandırır.
Bagısıklık sistemını guclendirir.
Sac ve tırnak uzamasını destekler.
18 aminoasit icerır, bunların 8 tanesi vücudun kendi kendine üretemeyecegi ve sadece gıdalardan alabilecegi amınoasıtlerdır.Florür icerir. Bu kimyasal madde kücük miktarda kullanılması durumunda dis minelerini korumaya yardımcı olur.
Deri kolajenının yenıden uretimine yardımcı olur, bu da kemik, tendon, bag ve kıkırdakların zayıflaması durumunda ihtiyac duydugumuz bir maddedir.
Mide yanması, gastrit gibi mide hastalıklarıyla savasmak icin birebirdir ve asırı mide asidi üretimini engeller.
Doygunluk veya tokluk yaratırken istahı da kontrol altına alır, bu yüzden kilo vermede yardımcıdır.Kaynak:
sagligabiradim.com

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar